Як відомо, смертельний коронавірус продовжує вражати людей шоу-бізнесу. Хвороба також не пройшла стороною й клавішника популярного американського рок-гурту Bon Jovi Девіда Брайана. Музикант зробив тест на коронавірус і він показав позитивний результат.

Девід Брайан, скріншот Instagram

Так, ця інфекційна хвороба масово поширюється у світі з неймовірною швидкістю. До числа тих, хто розповів про свою хворобу, приєднався знаменитий американський клавішник, бек-вокаліст гурту Bon Jovi Девід Брайан. Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

У суботу, 21 березня, знаменитий музикант отримав результат тесту на Covid-19. У заяві, яку він розмістив в соціальній мережі, йдеться про те, що Девід хворіє вже тиждень, однак з кожним днем почуває себе все краще.

"Будь ласка, не бійтеся! Це грип, а не чума. Я перебуваю на карантин вже тиждень. Коли буду відчувати себе краще, то знову пройду обстеження на коронавірус, щоб переконатися, що здоровий. Допомагайте один одному і це скоро закінчиться", – написав клавішник.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Девід Брайан, скріншот Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що українські військовослужбовці відтепер контролюватимуть дотримання карантину і порядок у містах.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Києві зупиняться пасажирський транспорт.

Також "Знай.ua" писав, що перша леді України Олена звернулася до українців, щоб вони навчили своїх дітей правильно мити руки і дотримувалися всіх правил карантину.