Популярна українська співачка Ані Лорак, яка вже давно перебралася жити до Москви і зараз активно гастролює по російських містах, часто радує шанувальників яскравими фото в своєму Instagram. Цього разу зірка вирішила поділиться з публікою фотографіями своїх занять в спортзалі і таки шокувала публіку своїми викрутасами.

На нових чорно-білих знімках Лорак з'явилася в спокусливому спортивному луці. На ній чорні лосини в обліпку і оригінальний короткий топ, який оголив рельєфний животик. Волосся співачки зібрані в недбалий пучок, а на обличчі немає макіяжу. На одному зі знімків артистка задерла ногу в зухвалому "волочківському" шпагаті, правда він виглядає більш пристойно, ніж у зірки російського балету. У підписі до фото Ані Лорак написала: "Завжди можна покращувати себе! #позитив #добро #спорт #сила". Фани в захваті від нових фото артистки, її завалюють компліментами і зізнаннями в коханні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.