Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість виклав кумедне відео, на якому запропонував шанувальникам і зірковим друзям довго мити руки дуже незвичайним способом і не забувати про гігієну, висловивши своє занепокоєння коронавірусом COVID-19. Так, артист вирішив не втрачати часу дарма і під час миття рук читати вірші, вибравши для челленджу "Чиста поезія" Гете, адже в університеті грав Мефістофеля. Варто зазначити, що Максим підкорив фанатів ще й чудовою німецькою вимовою, до цього захоплюючи лише англійською та французькою.

"Хлопці!

Мій кореш @ilyinman запропонував поєднати високе з нагальним – поезію з гігієною і запустив такий челлендж ЧИСТА ПОЕЗІЯ. Мити руки треба довго – так давайте читати під цю справу вірші! Я приймаю естафету від @bastaakanoggano і передаю її неповторним дівчатам @reginatodorenko, @gagara1987, @lolitamilyavskaya і, раптом захоче щось з прекрасного свого прочитати @bolshe_nikogda 😊

В універі я грав Мефістофеля, забути я це не можу, тому вивалюю на вас самого що ні на є Гете. Для спраглих сенсу – далі переклад.

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Мефістофель

Не стану вас вводить в заблужденье,
Мой юный друг. В науке сей
Легко с дороги сбиться: всё в ней ложно;
Так яду скрытого разлито много в ней,
Что с пользой различить его едва ли можно.
И здесь учителя вы слушать одного
Должны и клясться за слова его.
И вообще: держитесь слова
Во всём покрепче, каждый раз!
тогда дорога верная для вас
В храм несомненности готова."
, - поділився захоплюючою новинкою Галкін. Варто відзначити, що передав незвичайну естафету Максим і зірковим подругам, співачкам Лоліті Мілявській і Поліні Гагаріній, телеведучій Регіні Тодоренко, поетесі Вірі Полозковій.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.