Британська акторка Емма Уотсон, відома роллю Герміони у фільмах про Гаррі Поттера, розповіла, що її мати хвора на діабет першого типу. Свої одкровення актриса опублікувала в Instagram.

Взявши участь у "антикоронавірусному" флешмобі "Istayhomefor" (Я залишаюся вдома заради...).

"Моїй бабусі понад 70 років, тому вона особливо вразлива. Моя мама - діабетик 1-го типу, а мій кращий друг - медичний працівник. #Istayhome для них. Для кого ти залишаєшся вдома?" - написала знаменитість.

Шанувальники подякували Еммі за підтримку, зазначивши, що для них це важливо.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Гаррі Поттер, кадр із фільму
Гаррі Поттер, кадр із фільму

Актриса розповіла, що в дитинстві, коли їй було 5 років, розлучилися її батьки. Це було великим потрясінням, яке відкрило їй очі: ніщо не вічне під місяцем, навіть у любові немає ніяких правил.

Скріншот повідомлення

Тільки переїзд в Америку допоміг подолати безліч комплексів. Вступ до університету Брауна в 2009 році стало доленосним етапом в її житті. Там Емма відчула себе на своєму місці.

Варто нагадати, що за роль Герміони Грейнджер вона в сумі отримала 33 мільйони фунтів стерлінгів плюс світову славу і путівку в Голлівуд. Але про ці бонуси 25-річна Емма чомусь забула.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зірка "Гаррі Поттера" зізналася, що помирає від раку.

Як повідомляв портал Знай.uа, 15-річна зірка Disney трагічно померла після боротьби з раком.

Також портал Знай.uа писав, що зірка фільму "Няня Макфі" Рафаель Коулмен помер у віці 25 років.