Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила стильний кадр, позуючи в облягаючому спортивному боді бордового кольору, лосинах і вітровці в тон, а також масивних черевиках, ритмічно рухаючись під трек El Capon -Chiken. Так, Регіна та акторка Валерія Дергілева танцювали лише руками без будь-яких емоцій на обличчі, що виглядало досить кумедно.

"Ми з @valeria_dergileva - #танцорыотБога або #танцорыотБлога
Коротше, гоу тік-ток. Там реальна жарішка, як кажуть великі оратори 😆", - пожартувала Тодоренко. Фолловери не пройшли повз: "Ахахаха, довго рухи вчили?", "🔥дами", "Люблю божевільних🤪))) дівчата ви запалили😁", "Класні такі 😍😁😁😁", "Привіт Регіночка,я тебе люблю😍😍", "Красуні💜", "Танець шикарний🔥🔥🔥🔥", "Чудово, молодці.🔥💖", "Виглядає буцімто котлети смажите😂😂😂😂", "😍😂😂😂 вогонь 🔥 красуні 💞".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.