Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася проведенням часу під час карантину, зовсім не боячись захворіти або заразити оточуючих небезпечним коронавірусом COVID-19. Так, артистка запросила майстра додому, щоб та підкоригувала їй татуаж брів. Мабуть, Анастасія, як і "майстриня" не зрозуміли всього сенсу карантину, адже це не канікули, а вимушений захід, суть якого в тому, щоб захистити себе від якомога більшої кількості людей. На відео також видно, що Анастасія зустріла гостю в білих трусах, сама балерина вважає за краще не одягати захисну маску.

"Ось і ще один варіант проведення часу під час домашнього карантину та ізоляції.😊 Євгенія приїхала до мене підкоригувати татуаж брівок. Ось така у нас студія краси на дому!💃👍🌺 Так що і плюси є в перебуванні вдома.😉", - поділилася радістю Волочкова. Фолловери ж ніяк не змогли відреагувати на публікацію, адже коментарі хитра балерина приховала. Варто відзначити, що Анастасія часто отримує масу критики на свою адресу через необдумані вчинки і занадто відверті пости, проте це анітрохи не бентежить жінку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.