Скандальновідома російська балерина Анастасія Волочкова, яка прославилася не стільки професіоналізмом, як любов'ю до лазні й шпагатів у бікіні, що неодмінно вивалює на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Так і цього разу зірка російського балету виставила в мережі нове пікантне чорно-біле фото, на якому позує у відвертому образі.

Як видно, перед камерою Волочкова з'явилася в балетному вбранні – на ній білий купальник, крізь який просвічуються соски, а за її спиною білі крила. На голові балерини пір'яний обідок, а на обличчі легкий макіяж, Настя не дивиться в камеру. У підписі до фото артистка написала: "Сьогодні День працівника культури. З 28 березня в країні карантин. Давайте берегти один одного. І незважаючи ні на що, вітаю всіх причетних з днем працівників Культури!". Однак оцінити це фото нікому, оскільки Настя обмежила можливість коментування її фотографій.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.ua" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.