Як відомо, співачка Наташа Корольова активно веде свою Instagram-сторінку і частенько радує шанувальників різноманітними відеороликами і фотографіями. Нещодавно знаменитість виставила архівне відео з салону краси, яке робила ще на початку березня перед концертним туром по Німеччині. Так, 46-річна артистка відзначила, що зараз дотримується карантину через коронавірус COVID-19, однак вирішила видати деякі секрети по догляду за собою, зізнавшись, що ніколи не фарбувала волосся, а стежить за ним з допомогою новомодних процедур.

"Недалеко від нашої дачі у Крешкіно в березні відкрився дуже затишний салон краси! Господиня Стелла порекомендувала мені спробувати холодний ботекс для волосся ( без формальдегіду, без утюжку, без запаху , без випрямлення ! Перед гастролями в Німеччину я зробила одну процедуру , моє волосся залишилися задоволене !!! Це відео я зняла 4 Березня 2020 Року!"

- поділилася емоціями Корольова. Фолловери не пройшли повз, однак їх думки розділилися: "Як вони можуть бути нефарбованими ну що брешете 45 років .. мені вже 43 80% сивини", "Наталя,це все дуже псує волосся,з часом воно відпадає,ламається від кореня,і потім там страшний склад яким ви дихаєте", "Не повірите) мию волосся дігтярним милом😂", "Наталя, Ви красуня!❤️🙏", "А сивини немає шолі?", "Не вірю", "І ні граммочки сивини?".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, архівне відео Наташі Корольової та Ігоря Ніколаєва злили в мережу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Наташа Корольова згадала батьківщину і благає Зеленського про допомогу.

Також портал Знай.uа писав, що Наташа Корольова зізналася, скільки у неї було чоловіків.