Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом. Нещодавно знаменитість виставила пікантний кадр з білій сорочці, корсеті і чорних панчохах, попиваючи чай і висловивши своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи прихильників дотримуватися карантину, як це робить сама зірка та її чоловік Володимир Дантес. Так, артистка, щоб фолловери не нудьгували вдома, представила свій величезний список серіалів, фільмів, гумористичних шоу, пообіцявши в майбутньому доповнити його ще й улюбленими фільмами.

У перший тиждень карантину був такий потік порад від всіх інфлюенсерів 😱 - що дивитися - що читати , що я подумала, ну супер, є відмінна відео-книго бібліотека на місяць вперед 😂 Але ні!! Стільки у всіх контенту, стрічка стала такою довгою, що знайти ці поради практично неможливо. Тому я вирішила оновити і залишити в пості. Ну а ви не забудьте натиснути «зберегти» Почну з ледачого. Отже, улюблені відео. Погнали: У кого є Netflix - вітаю 👏 Нам шалено пощастило))Тут багато всього. Мій топ 1. Шоу «QUEER EYE” 2. “Love is blind” - але це для дівчаток більше. 3. Проект “Next in fashion” - для любителів моди. 4. «Sex education” серіал ⠀ Мій улюблений розділ «СЕРІАЛИ» Сильно різні за жанрами, але кайфові. ⠀ 1. Менталіст ( мій улюблений ) 2. Ейфорія 3. Дивна Місіс Мейзел 4. Друзі ( обожнюю! Ідеальний з ранку, під сніданок ) 5. Чорнобиль 6. Чорне дзеркало ⠀ «ФІЛЬМИ». З цим розділом, у мене завжди проблеми. Настає амнезія через місяць після перегляду і я не можу згадати ні суті, ні навіть назви, але для вас я напружувалася і згадала)) !.Краща пропозиція 2. Стажист 3. Форест Гамп ( Том Хенкс моя любов) 4. Термінал ( і знову Том Хенкс) 5. Війна світів Z ( апокалиптичненько, красиво і ефектно) 6. Паразити (Для всіх, хто любить бути в темі. Оскар, як ніяк) 7. Форд проти Феррарі 8. Хористи ⠀ «Гумор» ⠀ 1. «Давай одружимося» ( ні, я не прошиблася розділом. Можна почати з випуску «наречений спайдермен 😂) 2. Луї Сі Кей - стендап 2017-го року 3. Comment Out з @monatik_official і вашою покірною слугою. Хороший випуск 😂 4. стендапи Щербакова, Нурлана Сабурова, Долгополова і Волі
, - поділилася своїми порадами для ненудного карантину Дорофєєва. Фолловери ж не пройшли повз, взявшись дякувати зірковій красуні, а також відзначати, що її влоги теж дуже захоплюючі.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.