Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася типовим для її акаунта відео з купелі, однак навіть тут змогла перевершити себе, позуючи повністю голою і навіть не прикриваючи ганебні місця хоч би величезною крижиною. Так, артиска показала, на її думку, дуже дієвий спосіб захиститися від коронавірусу COVID-19, закликаючи прихильників зміцнювати імунітет баньками та льодом.

Ось ще один спосіб захисту від недуг. Російська банька і крижана купіль. Я загартовуюся з дитинства і це підтримує імунітет.👍 Здорово, що лазня у мене вдома і це порятунок від сидіння на місці. Хоча на місці я не сиджу і підтримую форму в домашньому театрі кожен день. А контраст температур лазні, льоду і холодної води надають тонус і очищення.👍
, - поділилася порадами Волочкова. Фолловери не пройшли повз, проте коментарі хитра балерина приховала, побоюючись критики в свою сторону. Шанувальники вже звикли і до шпагатів Анастасії, і до її знімків в купальнику, однак деякі все-таки хочуть напоумити артистку жити без зайвої "показухи".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.