Скандально-відома російська балерина Анастасія Волочкова, яка прославилася не стільки професіоналізмом, як любов'ю до лазні й шпагатам в бікіні, що неодмінно вивалює на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Так і цього разу зірка російського балету виставила в мережі нове домашнє фото, на якому позує з "квіткою" в руках.

Як видно, Настя позує в своєму будинку, вона вмостилася на канапі в затишному жовтому спортивному костюмі. Її волосся зачесане в дивну зачіску, а на обличчі немає макіяжу, але чернющие брови таки намалювала. В руці Волочкова тримає білу квітку, зроблений, схоже, їх серветки. За словами балерини, цю красу їй подарував коханий, якого вона старанно приховує, та так, що фанати вважають, що ніякого чоловіка у неї зовсім немає. У підписі до світлини Волочкова написала: "Коли біла Троянда, створена коханим, набуває особливу цінність. Зараз, на жаль, багато квіткові Салони закриті... Але я без квітів не уявляю свого життя. Запропонуйте улюбленим радувати вас і такими нюансами".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.ua" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.