Переможниця конкурсу "Євробачення-2016", українська співачка кримськотатарського походження Джамала записала відеозвернення до кримчан, в якому закликала їх не залишати будинки на час карантину і дотримуватися всіх правил.

"Я дуже хочу, щоб ми всі зараз дотримувалися умов карантину. Що це означає особисто для мене: я одягаю маску, коли це необхідно... Я дуже хочу, щоб ви також дотримувалися цієї позиції, тому що ми всі – одна команда", - зазначила артистка.

Джамала також нагадала, що зараз увесь світ опинився в такому ж становищі, і закликала зберігати спокій, але не забувати про санітарні норми і часте миття рук.

"Люблю вас, підтримую, завжди з вами, співаю для вас!" – заявила співачка.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Alyona Alyona і вагітна Джамала підкорили українців новою музичною бомбою.

Як повідомляв портал Знай.uа, Джамала розповіла шанувальникам, як проводить час у карантин у зв'язку з коронавірусом і влаштувала вдома імпровізовану фотосесію посеред тюльпанів.

Також портал Знай.uа писав про онлайн-шоу, фільми і виставки, які не дозволять сумувати в карантин.