Як відомо, донька знаменитої актриси Анастасія Заворотнюк, яка наразі є онкохворою та проходить лікування у Москві, Анна почала активно останнім часом вести власну сторінку в Instagram та радувати фанатів унікальними фотографіями.

Так, цього разу старша донька "Моєї прекрасної няні" оприлюднила світлину, на якій вона позує на стільчику та в чорних окулярах. Водночас, дівчина зізналася, що не знає чим займатися вдома на час карантину, а тому нагадала своїм прихильникам маленьким віршик російського письменника Іванна Буніна, який, на її думку, просто прекрасно вписується в теперішню ситуацію:

Анна Заворотнюк, фото - Instagram
Анна Заворотнюк, фото - Instagram

"Парадокс. Але Бунін одного разу сказав "страшно сказати, але правда: не будь народних лих, тисячі інтелігентів були б прямо нещасних люди. Як же тоді засідати, протестувати, про що кричати і писати?....

Дорогі мої друзі, ми зараз переживаємо не найкращий час, але будемо вірити і сподівається, що все пройде дуже скоро. Нехай до нас прийде красива, лагідна весна. Нехай увійде в будинок кожної людини радість, щастя і любов. І хочеться завершити своє маленьке послання словами Івана Олексійовича Буніна:

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Позабыв про горе и страданья,

Верю я, что кроме суеты,

На земле есть мир очарованья,

Чудный мир любви и красоты..."

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, МакЅим вийшла з лікарні, що відомо про стан співачки.

Як повідомляв портал Знай.uа, лікарі не допомогли врятувати Заворотнюк, родичі актриси звернулися до вищих сил.

Також портал Знай.uа писав, що донька Анастасії Заворотнюк поділилася своїми переживаннями в мережі.