Популярна російська актриса Христина Асмус, яка свого часу прославилася після зйомок у серіалі "Інтерни", де грала сором'язливу Варю, а потім вона оскандалилася відвертими сценами у фільмі "Текст". Також вона є дружиною російського коміка Гаріка Харламова, якого народила дочку. Христина активний користувач Instagram, де часто радує шанувальників яскравими постами про своє життя.

Так і в цей раз зоряна красуня опублікувала у соцмережі яскраве відео з бекстейджа зйомок для модного глянцю. В ролику можна побачити Христину в різних образах, вона оголює деякі частини тіла, і навіть відрізає волосся. У підписі до відео Асмус написала: "СКОРО! На @peopletalkru". Треба сказати, що фанати зірки бурхливо відреагували на таку публікацію, актрису засипають компліментами і захопленими коментарями.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.