Популярна українська співачка Надія Мейхер, яка починала кар'єру у групі "ВІА Гра" і знялася в декількох фільмах, часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Так, в цей раз зоряна красуня показала у соцмережі спекотне чорно-біле фото, на якому з'явилася в дуже пікантному образі, а в підписі до нього залишила красивий вірш.

Як видно на фото, яке Мейхер зробила сама, вона позує в розкішному чорному платті, декорованому паєтками, яке красиво підкреслило пишне декольте і оголило тендітні плечі. Її волосся розпущене і трохи скуйовджене, а на обличчі легкий макіяж, вона з серйозним виразом на обличчі дивиться в камеру. У підписі до світлини Надя написала: "З майбутнього в минуле...", і залишила вірш, написаний нею у 2013 році. Фанати не пройшли повз і почали засипати артистку компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, розкішна Надія Мейхер спокушає мережу зухвалим образом.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, чарівна Надія Мейхер закохала мережу новою фотосесією.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Мейхер зачарувала мережу спокусливим фото.