Як відомо, донька знаменитої актриси Анастасія Заворотнюк, яка наразі є онкохворою та проходить лікування у Москві, Анна почала активно останнім часом вести власну сторінку в Instagram та радувати фанатів унікальними фотографіями.

Цього разу старша донька "Моєї прекрасної няні" оприлюднила пост, де розповіла про один важливий крок, який назавжди змінив її життя. Так, мова йде про її переїзд і навчання в Америці.

"Зміна місця проживання це той бар'єр, який не можуть подолати багато через страх змін і інших життєвих обставин. На початку, коли я наважилася на цей крок, мене переповнювало почуття захоплення і очікування... І я вступила в престижний університет в Нью-Йорку "Расі University", знайшла прекрасне житло зовсім поруч з університетом, на всім відомій Wall Street", - зізнається дівчина.

Донька Заворотнюк, фото з вільних джерел
Донька Заворотнюк, фото з вільних джерел

Щоправда, все пройшло не так, як вона очікувало, і перший час дівчина практично "страждала".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Коли ж я прибула в Штати і усвідомила, що я абсолютно одна і нікого не знаю, мене охопило неймовірне відчуття страху і паніки. Я завжди була домашньою дитиною, оточеним любов'ю, увагою і турботою моїх рідних. Але найважче для мене було це довге розставання з родиною… В цілому я прожила в Штатах 4 роки і мала можливість літати до рідних тільки на канікулах два рази в рік. Не дивлячись на ці труднощі, я отримала неймовірний життєвий досвід, прекрасну освіту і знайшла нових справжніх друзів", - поділилася Заворотнюк.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, МакЅим вийшла з лікарні, що відомо про стан співачки.

Як повідомляв портал Знай.uа, лікарі не допомогли врятувати Заворотнюк, родичі актриси звернулися до вищих сил.

Також портал Знай.uа писав, що донька Анастасії Заворотнюк поділилася своїми переживаннями в мережі.