Популярна американська телезірка, модель і світська левиця Кім Кардаш'ян, яка прославилася зйомками в сімейному реаліті-шоу, часто ділиться у соцмережі Instagram пікантними фотосесіями. Так і в цей раз зоряна красуня порадувала фоловерів жаркий кадром, на якому позує в одному тільки білизна з нової колекції власного білизняного бренду.

На новому фото Кімберлі відображена в якомусь похмурому місці і в дуже незвичайній позі – вона стоїть боком до камери. На ній вузьке тілесне боді, яке красиво підкреслює соковиті форми і ледь утримує пишний бюст. Довге волосся моделі зібрані в акуратний хвіст, а на обличчі легкий макіяж і серйозний вираз. Треба сказати, що у Кім ідеальна постава, яка добре помітна в цій позі. У підписі до фото Кардашьян говорить про мільйон доларів, який збирається пожертвувати на благодійність. Фанати почали активно обговорювати новий образ зірки, засипаючи її компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Кім Кардашьян повернула в моду червону помаду, і зробила це роздягнувшись.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кім Кардашян показала, як готується до виходу в світ.

Також портал "Знай.ua" писав, Кім Кардашьян в короткому платтячку прилягла перед фотографом.