Сенсаційна українська реперка Alyona Alyona активно веде Instagram, радуючи шанувальників свіжими фото і відео. Нещодавно знаменитість вирішила подарувати фанатам гарний настрій, запропонувавши поставити їй найцікавіші і незвичайні питання в Сторіс. Так, артистка виставила архівний кадр, на якому її важко впізнати, а також дала кумедні відповіді. Приміром, зіркова красуня зізналася, що робила з лопухом, чи планує концерти в Росії, а також привідкрила завісу особистого життя.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Олена Савраненко (справжнє ім'я виконавиці) зізналася, що її звали пару разів заміж, проте до сімейного життя у дівчини справа так і не дійшла, адже кохання було невзаємним. Також зірка згадала хуліганські витівки в рідному селищі міського типу Капітанівці. Красуня ностальгічно розповіла про те, як крала черешні у сусідів в саду, а ще голосно кричала, повертаючись під ранок з дискотеки. Артистка заговорила і про концерти, видавши, що іноді "лажала" на сцені, фальшивлячи, однак це давало їй стимул рухатись вперед. Про виступи в Росії Alyona Alyona дала лаконічну відповідь - не давала концертів і не збирається.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше