Помер автор хіта I Love Rock’n’Roll Алан Меррілл. Британський музикант відійшов у вічність на 69-му році життя від ускладнень, викликаних коронавірусом. У 1975-му році разом з гітаристом Джейком Хукером — обидва були в той час музикантами групи Arrows - створили знамениту пісню I Love Rock’n’Roll.

За версією журналу Rolling Stone, I Love Rock’n’Roll увійшла до списку 500 найкращих пісень усіх часів. Знаменитою ця пісня стала у виконанні самих авторів, а Джоан Джетт, яка побачила, як вони співають її по ТБ, теж оцінила її потенціал. Причому перша версія I Love Rock’n’Roll у виконанні Джетт теж не стала хітом, зате друга цілих сім тижнів займала перше місце в американському чарті Billboard Hot 100.

Алан Меррілл, скріншот: YouTube
Алан Меррілл, скріншот: YouTube

Пізніше відеокліп на цю пісню записала у свої кращі роки секс-символ рок-музики Брітні Спірс. Саме вони зробили пісню Алана Меррілла культовою.

Донька музиканта Лора розповіла у соціальних мережах, що коли Меррілла привезли в лікарню, у неї ще була надія. Вона додала: "Люди вмирають. Гроші не мають значення. Залишайтесь вдома, якщо не для вас, то для інших".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, сотні тисяч захисних масок з Китаю виявилися бракованими, влада відкликає величезну партію. Нідерланди відкликали сотні тисяч масок для обличчя, які були імпортовані з Китаю, через виявлені в них дефекти.

Як повідомляв портал "Знай.ua", інфікована Covid-19 парафіянка могла заразити десятки парафіян церкви на Закарпатті. Навіть релігійні міркування не повинні бути приводом порушувати карантин

Також "Знай.ua" писав, що "Через пару тижнів буде пізно" - емігрантка в Італії попередила про неминучу катастрофу від коронавірусу. Крик емігрантки про пандемію в Італії налякав соцмережі