Як відомо, співачка Наташа Корольова активно веде свою Instagram-сторінку і частенько радує шанувальників різноманітними відеороликами і фотографіями. Нещодавно знаменитість виставила кумедне фото, привітавши свого чоловіка Сергія Глушко, більш відомого як Тарзан, з 50-річним ювілеєм 8 березня дуже незвичайним способом. Так, артистка презентувала "м'язисту" скульптуру чоловіка в червоних трусах в повний зріст, суцільно зроблену з повітряних кульок.

"Кульки🎈Кульки 🎈Кульки🎈завжди Створюють атмосферу свята !!! Місяць пройшов а скульптура з кульок як новенька радує всіх наших домашніх , і прикрашає наш карантин !!!
, - поділилася радістю Корольова. Фолловери не пройшли повз: "Страшна лялька ця🤦‍♀️особливо кисті рук🤪🤪і торс...ніколи б її в будинок не занесла...ніби шкуру здерли🤢🤕бррр...", "Хоспаді, мигцем глянула, здалося з сосисок😂", "Як ніби з сосисок😊", "Виглядає як одна велика ковбаса:)))", "Мені явно не подобаються його пальці🤣", "Мені відразу здалося що це з ковбаси і сосисок...😂😂😂".

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, архівне відео Наташі Корольової та Ігоря Ніколаєва злили в мережу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Наташа Корольова згадала батьківщину і благає Зеленського про допомогу.

Також портал Знай.uа писав, що Наташа Корольова зізналася, скільки у неї було чоловіків.