Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість виклав трепетне сімейне фото з Примадонною і їх маленькими дітками - Гаррі і Лізою, закликаючи шанувальників на час карантину через коронавірус COVID-19 зайвий раз не виходити з дому. Так, артист побажав всім фанатам здоров'я, а Пугачова в свою чергу зачарувала зовнішнім виглядом у свої 70 років.

"бажаємо Всім здоров'я і бадьорого духу!", - лаконічно підписав фото Галкін. Фолловери ж залишилися в захваті: "😘😘😍😍Красивущііііі)))))👍🏽🔥 @maxgalkinru", "Класні 👍👍❤️❤️❤️❤️❤️", "Ліза вилита мама , а Гаррі - копія тато Любові , щастя , миру та злагоди вашій родині ❤️", "Яка ви все таки чудова сімейка 😍😍😍😍😍😍 кожного з вас люблю за своїм 🤗🤗🤗", "Які ж ви класні. Щастя і здоров'я вам і діткам", "Красива і добра сім'я👍", "Аллочка, красуня ❤️🤗", "Яка ви гарна родина! Спасибі за цю фотографію♥️", "Друзі,тримайтеся !!!!! Ви нам дорогі !!!!!".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.