Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Так, цього разу знаменитість оприлюднила чергову світлину, яка дуже приємно здивувала фанатів.

На ній вона зображена з власною бабусею, яка саме сьогодні святкує своє 80-річчя. Щоправда, за словами співачки, вона не змогла привітати її особисто через карантин, тому тільки зателефонувала.

Аліна Гросу, instagram.com/alina_grosu/
Аліна Гросу, instagram.com/alina_grosu/

"Нашої улюбленої бабусі сьогодні 80 років. Це божевільне щастя, коли у тебе є найрідніша, мила, кохана, життєрадісна людина, мама моєї мами, до якого ти можеш приїхати в село... На жаль, через карантин, я не можу сьогодні привітати бабусю Марію особисто... але я шалено хочу попросити Бога, щоб наша неймовірно прекрасна, квітуча, всіма улюблена бабуся була з нами ще дуже багато років", - написала вона.

Також артистка порадила фанатам не забувати про свої родичів, адже вони це дуже важливо:

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Дорогі мої, ніколи не забувайте про старше покоління і частіше говоріть, як ви любите їх... нашим бабусям та дідусям це дуже ціно!"

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.