Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram новий пост. Знаменитість висловила занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи прихильників дотримуватися карантину. Так, артистка згадала один з улюблених номерів зі свого шоу "DIVA", виставивши ролик, на якому виконує хіт "Зеркала" разом з підтанцьовкою. Також Кароліна додала, що скоро її концерти стануть доступні на цифрових майданчиках, щоб фолловери не нудьгували вдома.

Зеркала ✨ Зовсім скоро на всіх цифрових майданчиках стане доступна аудіо-версія шоу DIVA. LIVE-альбом на вас чекає кілька сюрпризів. ❤️ А поки вашій увазі один з улюблених номерів в #шоуДива – пісня «Зеркала» знайшла нове звучання. Який момент в шоу сподобався вам найбільше? Бережіть себе і своїх близьких!
, - поділилася новинами Лорак. Фолловери не пройшли повз і залишилися в захваті: "Класна пісня, аж мурашки по шкірі 👍🔥❤️", "улюблений номер в шоу Diva 😻 від вашого неймовірного виконання біжать мурашки по шкірі 🖤", "Завжди чомусь любила саме «живі» композиції 😍😍 ура!! Дуже чекаю!!!", "Улюблений номер"дзеркала" 🥰🥀 пісня в цій обробці розриває серце💔 і декорації чарівні!", "❤️ дуже чуттєве виконання..", "Тремтіння по шкірі 🔥сила🔥міць🔥краса і талант 👌🏽👌🏽👌🏽👌🏽👌🏽👌🏽👌🏽👌🏽❤️", "До мурашок👍🔥".

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.