Відома українська співачка NK (Настя Каменських) на час карантину припинила свою концертну діяльність, як і інші зірки, але продовжила спілкування з підписниками в Instagram. Артистка мотивує всіх, хто дотримується домашнього режиму, навіть зняла креативний музичний скетч, де звернулась до шанувальників 5 мовами. До того ж, Настя показала у новому випуску NKblog, як проходить її день на карантині.

Відео: NK - LA CUARENTENA | КАРАНТИН

Окремо Настя Каменських розповіла Знай.ua, як тепер працює в умовах карантину. Як зазначила співачка, їй одразу вдалось пристосуватись до нових реалій та розвивати бізнес онлайн.

"Серйозні ситуації вимагають відповідальних рішень - і ми з моєю командою NICE2CU пішли на карантин, - зізналася вона. - Ми розуміємо, що наразі це єдиний ефективний спосіб стримати епідемію, тому дотримуємося рекомендацій. Звісно, такі обмежувальні заходи внесли корективи у плани моєї компанії, проте ми розглядаємо це виключно як можливість".

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Настя Каменських (NK) з Ілоною Пашкевич та Валерією Коваль, фото з власного архіву співачки
Настя Каменських (NK) з Ілоною Пашкевич та Валерією Коваль, фото з власного архіву співачки

Вона додала, що швидко зорієнтуватися та перенаправити всі ресурси в діджитал-площину вдалося завдяки високому рівню професіоналізму її команди.

"Зараз важливо зберігати спокій і шукати нові можливості для свого бізнесу, а не панікувати. Ми вже втілили декілька успішних проєктів: провели атмосферну п’ятничну онлайн-вечірку "Карантинник", запустили цикл онлайн-тренувань в прямому ефірі Інстаграм та тематичний флешмоб. Ця ідея прийшла до мене майже одразу, адже мені хотілось мотивувати своїх підписників продовжувати займатись спортом навіть у домашньому режимі, адже це важливо. І я вирішила стати майже персональним тренером для кожного. Хто ще не спробував - буду рада вас потренувати", - з посмішкою зазначила артистка.

Відео: День з NK на карантині

За словами співачки, попри ситуацію, що склалась, вона працює у такому ж ритмі, просто дистанційно.

"Окрім того, я створюю нові пісні, займаюсь спортом та вивчаю іспанську. Зараз хіба що з’явилося трохи більше часу на книжки, - повідомила Каменських. - В мене ще багато планів та ідей, ми працюємо над новими проєктами, про які ви обов’язково дізнаєтесь".

Настя Каменських (NK) та Мімі, фото: Instagram співачки
Настя Каменських (NK) та Мімі, фото: Instagram співачки

За словами менеджменту співачки, команда Nice2CU має чималий досвід дистанційної роботи, адже NK відома далеко за межами України, тож багато проєктів реалізуються із колегами за океаном.

Основні координаторки компанії Nice2CU Ілона Пашкевич та Валерія Коваль розповіли, як NKteam залишається у активному робочому процесі. Також вони дали поради, що робити, аби не збавляти робочого темпу в умовах карантину.

"Нам із командою дуже пощастило працювати один з одним - у нас завжди злагоджена робота. І ми вже давно ефективно поєднуємо роботу оффлайн і онлайн. З моменту, коли Настя вийшла на міжнародний рівень і стала популярною за океаном, ми по суті працюємо на два континенти. Ми регулярно проводимо відеодзвінки з Америкою, Мексикою, Туреччиною і країнами Європи. Ми часто практикуємо прямі ефіри та дзвінки для міжнародних телеканалів і радіостанцій і підключаємо Настю по відео чи аудіоконференції. Наша команда знімає кліпи або координує записи пісень онлайн і керує всі процеси з України в США. Ми звикли працювати в такому режимі і швидко до нього адаптувалися, не витрачаючи час на перебудову, а використовуючи його на розробку і запуск нових проєктів та ідей Насті", - розповіла Ілона Пашкевич.

Вона підкреслила, что команда завжди намагається усі проєкти зробити соціально корисними.

"Настя - це такий артист, який дає 8 онлайн інтерв'ю іспанською пізно вночі для Мексики, після цього вона може встати о 5 ранку і провести онлайн-зарядку, яку дивляться близько 100 тисяч осіб. Ми маємо таку сильну духом артистку та є шалено змотивованими, як прикладом Насті, так і важливістю та користю для суспільства наших сьогоденних проєктів. Тому ми тримаємо такий же темп роботи, як і раніше!" - прокоментувала Пашкевич.

Настя Каменських (NK) з Ілоною Пашкевич та Валерією Коваль, фото з власного архіву співачки
Настя Каменських (NK) з Ілоною Пашкевич та Валерією Коваль, фото з власного архіву співачки

Валерія Коваль розповіла про напрямки, на яких нині зосереджена команда Nice2CU. Також вона поділилась корисними лайфхаками, що допоможуть організувати дистанційну роботу.

"На період карантину наша команда повністю перейшла в онлайн-режим, але ми вже давно практикували віддалену роботу. Наша сфера специфічна і не завжди передбачає щоденне перебування в офісі. Ми часто працюємо на виїзді - під час зйомок, гастролей, турів - і все це не тільки в Україні, а й в інших країнах, з різною таймзоною, але при цьому один з одним ми завжди на зв'язку 24/7. Щоб і вдома продовжувати працювати в колишньому темпі, дуже важлива самоорганізація. Добре, що зараз існує безліч зручних онлайн-сервісів, які допомагають в організації командної роботи, структуруванні процесів, проведенні щоденних статусів і апдейтів з командою", - зазначила Коваль.

Так, за її словами, для конференцій команда NK використовує Zoom, для швидкої комунікації - Slack і Telegram, для організації роботи проєктів - платформу G Suit, для роботи з дизайнерами - Trello та інші.

"Ще один важливий лайфхак - обладнати робоче місце (подалі від дивана, спальні та кухні), щоб нічого не відволікало, а також стежити за часом виконання завдань - планувати свою щоденну роботу і ставити собі ж тайм-лімітс, - додала Валерія. - Наразі ми територіально віддалені, проте командний дух у нас не згас ні на краплю, і ми продовжуємо функціонувати, як і раніше. Головне: команда NKteam розуміє, що карантин - це необхідні заходи, і сьогодні наше пріоритетне завдання - поширювати цю інформацію для якомога більшої кількості людей. Для цього ми запустили ряд проєктів: онлайн-тренування Насті, онлайн-концерти, тематичні блоги, щоб показувати людям - як важливо зараз залишатися вдома і по-максимуму ізолюватися. У планах ще кілька проєктів, спрямованих на інформування населення".

Настя Каменських (NK), фото: Instagram співачки
Настя Каменських (NK), фото: Instagram співачки

Ілона та Валерія зізналися, що дуже щасливі працювати та втілювати проєкти з таким талановитим артистом як NK, яка настільки заряджає та мотивує усіх навколо.

"Ми віримо, що "Music Has No Boundaries" (музика не має меж - ред.), і дотримуємося цього принципу. І завдяки Інтеренету ми продовжуємо працювати в цьому напрямку навіть в умовах даної форс-мажорної ситуації. Зараз саме час для аналізу, планування, створення. Віримо, що людство незабаром здобуде перемогу над вірусом. А поки що - залишаємось вдома. Бережіть себе та своїх близьких", - підсумували координаторки компанії Nice2CU.

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв, що Настя Каменських видала плюси карантину, перетворившись на гарячу лялечку.

Також напарниця Олени Кравець з "Жіночого Кварталу" Марта Адамчук розповіла Знай.ua про переваги карантину.

А Валерія Товстолєс з "Жіночого Кварталу" зізналася, що дозволила собі в карантині, про що давно мріяла.