Популярна українська співачка Ані Лорак, яка вже давно перебралася жити до Москви і до карантину активно гастролювала по російських містах, часто радує шанувальників яскравими фото у своєму Instagram. Цього разу зірка вирішила поділиться з публікою милим фото, на якому позує разом із співаком Сергієм Лазарєвим, а в підписі до нього привітала його з днем народження.

Як видно, перед камерою Лорак з'явилася в сексапільному яскравому вбранні. На ній блискучий насичено синій костюм, під піджаком якого у неї чорний топ, який оголив плоский животик. Її волосся розпущене і красиво укладені, а на обличчі легкий макіяж і мила усмішка. Лазарєв стоїть у чорному концертному костюмі з блискітками. У підписі до світлини співачка написала: "З Днем народження, мій дорогий, талановитий, працьовитий Один @lazarevsergey! Суперартист! Супертато для своїх діток! Будь щасливий! Будь любимо завжди! Бережи своє гарне, вразливе, красиве Серце!".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.