Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram новий пост. Знаменитість висловила занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи прихильників дотримуватися карантину і сидіти вдома. Так, артистка виставила пікантне фото, позуючи у ванній навпроти дзеркала лише в білосніжному халаті з нюдовим макіяжем на обличчі. Втім, не всі шанувальники одразу впізнали Кароліну, порівнявши її з колегою Світланою Лободою.

Наш Світ – це дзеркало наших думок.
, - поділилася думками Лорак. Фолловери не пройшли повз, проте багато хто розкритикували співачку: "Спочатку думала Лобода перефарбувалася 😅 Без макіяжу Вам набагато краще, занадто багато гриму, до невпізнання 😕", "Спочатку подумала що Лобода... Не наслідуйте", "На Лободу стаєте схожі 😂🤣", "Дуже схожі на Світлану Лободу....а як же індивідуальність, скоро у зірок всіх буде одне обличчя...", "Після пластики, всі виглядають на одне обличчя!!! Навіщо вона це робить, адже раніше була красуня. Зараз не впізнати.", "Стала схожа на Лободу, шкода!!! Ви дуже гарна жінка, але перетворилися в щось", "На Лободу, Повалій стала схожа...", "Чому вона весь час в перуках? це так видно".

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.