Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя. Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото. Нещодавно знаменитість виставив кумедний архівний кадр з далекого 2011 року, нагадавши фанатам, як виглядав з волоссям на голові. Так, артист позував у тенісці з масивним хрестом на грудях і сережками у вухах, однак замість знаменитої лисини похвалився стильною зачіскою.

"КАРАНТИН", - лаконічно підписав фото Яма, заінтригувавши фанатів. Фолловери не пройшли повз: "Вау Влад! Ви використовували кінський шампунь ?", "Так це фотошоп. Видно ж", "Вау! Хто це?🤩", "Уууу,фото зроблено набагато раніше ,так як зараз сережки не носить 👍🏼😊🤪😉", "Та ні, думаю трохи домалював😊👍😊", "Можна так залишити Владу,новий імідж,новий Влад", "Красава 💪🏼😎", "Тепер я бачила все))))", "Дуже вам гарно!мені так більш подобаєця як новий образ👍", "Вам дуже пасує 😉❤️", "Незвично але круто", "Афігеть😱😱😱 Красень👌🏻", "На Емінема тут чимось схожий", "Красень😂", "Набагато краще 👍👍👍👍", "Ууу, заріс. Влад, а тобі личить😍".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Астролог побачив у травні "лихо" для України Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Напомним, Влад Яма поділився архівних фото з маленьким Потапом в сукні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.uа" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками" зробить те, чого ніхто не очікував.