Колишня кохана репера Тіматі Алекса зустрічається з фітнес-тренером В'ячеславом Дайчевим – серед його клієнтів Філіп Кіркоров, Поліна Гагаріна та інші зірки шоу-бізнесу.

Виявилося, що пара вже живе разом. А співачка не втомлюється повторювати, що нарешті знайшла своє особисте щастя.

"Рідний, так, я повністю і абсолютно щаслива. Це особливі почуття, а все інше залишиться за кадром! Кохаю тебе! Так вийшло, що я покохала. А найголовніше, що це взаємно. Кохання! Мені настільки пощастило!" - заявила 31-річна артистка у своєму Instagram.

При цьому Алексу не збентежив той факт, що її бойфренд одружений на артистці балету Філіпа Кіркорова – Олександрі Сівковій і через 3 місяці повинен стати батьком.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

До речі, В'ячеслав вже видалив спільні фото з вагітною дружиною і не коментує особисте життя.

Підписники Алекси одразу розділилися на два фронти: одні назвали її розлучницею і стали жорстко критикувати, інші ж не вірять в те, що відбувається, вважаючи, що вона просто піарить тренера.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Седокова вперше заговорила про роман з одруженим мільйонером: "Я мовчала, але вистачить".

Як повідомляв портал Знай.uа, скандал між Катею Гордон та Анною Седоковою спалахнув з новою силою.

Також портал Знай.uа писав, що Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва розповіли про кризу у стосунках.