Знаменита українська співачка, тренер шоу "Голос країни 10" і суддя "Х-Фактора" Настя Каменських поділилася корисними порадами щодо мотивації та розкрила секрет боротьби із самим небезпечним ворогом кожної людини – лінню. Про це вона повідомила в прямому ефірі соціальної мережі TikTok.

"Якщо ви думаєте, що якщо я вирішила вивчити іспанську, зайнятися спортом, то відразу взялася за все і мені це легко далося? Ні, я постійно борюся з лінню. Я іноді влаштовую день-лінь і дозволяю собі байдикувати: дивитися фільми, серіали. І ось в такі дні я починаю розуміти, як лінь розслабляє. Тому я навіть не даю їй розгулятися і завжди працюю, просто себе змушую. І це працює. Коли ми бачимо успішних людей, то потрібно розуміти, що заради цього успіху вони дуже багато працювали, а не лежали на дивані", - розповіла NK.

Також знаменитість зазначила, що така цілеспрямованість у неї з'явилася завдяки батькам, так як ще в далекому дитинстві кожен день проходив чітко за графіком.

"Мене батьки записали на всілякі гуртки: англійська з 4 років, балет, хор, уроки вокалу, фортепіано. Мені, як і будь-якій дитині, хотілося з друзями грати в ляльки, але зараз я дуже вдячна батькам, адже такий насичений графік в дитинстві зробив мене дисциплінованою і цілеспрямованою", - додала вона.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Слід підкреслити, що Каменських перша серед українських зірок провела ефір у серії трансляцій від TikTok. Також Настя стала головним зоряним натхненником. На час карантину знаменитість вирішила мотивувати своїх передплатників займатися спортом в домашніх умовах і регулярно проводить тренування онлайн, а також дарує настрій атмосферними онлайн-концертами та музичними скетчами.

До того ж, NK стала справжнім трендсеттером в TikTok: на її трек "Elefante" користувачі зняли понад 500 тисяч кліпів, а сама знаменитість запустила не один успішний челлендж та провела майстер-клас по створенню відео в ТікТок.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Настя Каменських виставила трепетне фото з їх з Потапом білосніжною собачкою на прізвисько Мімі, позуючи в стильному вбранні.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Настя Каменських опублікувала миле фото, на якому позує будинку в цікавому вбранні.

Також "Знай.ua" писав, що Настя Каменських нагадала шанувальникам про свою пікантну фотосесію для популярного чоловічого глянцю "XXL".