Як відомо, вже досить довгий час відомій українській співачці, тренеру шоу "Голос країни" Тіні Кароль приписують роман з виконавцем Даном Баланом. Фанати також невпинно продовжують підтримувати любовний зв'язок між знаменитостями. І цей раз не став винятком. На сторінці шанувальників у соціальній мережі Instagram з'явилося чергове відео за участю зоряної пари.

Тіна Кароль, Дан Балан з мамою, Потап, Monatik, скріншот Instagram

Так, на відео засвітилася мама Балана, яка, закінчуючи своє виконання, підбігла до сина та ніжно обійняла його. Потім жінка хотіла зробити те саме, але з Кароль, однак у неї нічого не вийшло, оскільки Тіна була зайнята іншою справою: виписувала лящів бідному реперу Потапу. Але, знаменитий співак Monatik, що стояв біля місця побоїща, не розгубився і перемкнув увагу мами Балана на себе, обійнявши жінку, поки Тіна займалася побиттям Потапа.

"Вона хотіла обійняти Тіну, але та била Потапа, а Монатік вчасно зрозумів, що потрібно виправити ситуацію😂👌🏻", - підписали фанати відео.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Тіна Кароль, Дан Балан з мамою, Потап, Monatik, скріншот Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Тіна Кароль поділилася пікантними кадрами, позуючи в домашньому спортзалі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тіна Кароль показала, що її син Веня не втрачає часу дарма, займаючись на дистанційному навчанні через телефон.

Також "Знай.ua" писав, що Дан Балан натякнув на розрив зі співачкою Тіною Кароль.