Популярна українська співачка Надя Дорофєєва, яка одружена з виконавцем Володимиром Дантесом і 10 років співала в групі "Час і Скло", часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. В цей раз зоряна красуня показала кумедний кадр з нової фотосесії, на якому з'явилася в досить несподіваному образі.

Як видно, Надя відображена на вулиці з пакетом сміття в руках. Вона вийшла в стильному вбранні – короткому золотистій сукні з черевиками в тон. Її волосся розпущене і трохи розпатлане вітром, а на очах модні сонцезахисні окуляри. Вона впевнено крокує з чорним пакетом в руках і не дивиться в камеру. У підписі до світлини Дорофєєва написала: "Дуже прикольний і смішний проект для @jetsetterua. Ну вже так сміття я не виносила. А якщо серйозно, то навіть таке заняття можна зробити незабутнім і веселим. Сходимо з розуму помалу, зате красиво. #фешнтрешн".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.