Відома українська телеведуча Катя Осадча, яка є автором і ведучою програми "Світське життя", часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Цього разу зірка показала фото і відео, на яких з'явилася в елегантному образі в студії "Світського життя", а в підписі до посту розповіла про новий карантинному випуск своєї програми.

Як видно, Катя з'явилася на фото у чудовому блакитному платті цікавого фасону з чорною підкладкою, яке красиво підкреслило її ідеальну фігуру. Волосся телеведучої розпущені в красивій укладанні з обідком, а на її обличчі вечірній макіяж. На фото і відео Осадча з'явилася з виконавцем Монатиком, який став гостем її студії. У підписі до публікації телезірка написала: "Світське життя розважає вас на карантині!". Фани в захваті від нового фото зіркової телеведучої, а також від анонсу нового випуску "Світського життя".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Катя Осадча спантеличила шанувальників новими фото.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Катя Осадча без макіяжу показала головного чоловіка свого життя.

Також портал "Знай.ua" писав, що Катя Осадча без макіяжу підкорила Італію.