Скандальновідома російська балерина Анастасія Волочкова, яка прославилася не стільки професіоналізмом, як любов'ю до лазні й шпагатам в бікіні, що неодмінно вивалює на своїй сторінці в соцмережі Instagram. А цього разу зірка вирішила похвалитися дивною іменний маскою, яку пошила її подруга.

Як видно, Настя позує у своєму будинку, вона вбралася в вишукане біле плаття обшите золотом, яке нагадує весільну. А на обличчі в неї та сама дивна маска з вишитими стразами її ініціалами. У підписі до публікації Волочкова написала: "Ось така креативна іменна маска з моїми ініціалами тепер у мене. Створена вона моєю найближчою подругою Яночкою Шевченка. Головне не стрази, а їх кількість!". Однак оцінити це фото нікому, оскільки Настя обмежила можливість коментування її фотографій.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.ua" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.