Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість виклав веселе сімейне відео з їх з Примадонною маленькими дітками - Гаррі і Лізою, які дуже відповідально поставилися до карантину через коронавірус COVID-19, перечікуючи небезпеку не тільки в розкішному особняку, але і в саморобній халабуді. Так, артист намагався проникнути в гості до сина і доньки під виглядом папараці, проте Ліза одразу ж зупинила тата, зазначивши, що спочатку варто було б подзвонити в дзвінок, та і камери тут їй не потрібні.

Карантин. Немає входів нікóму! 😷 #карантин
, - пожартував Галкін. Фолловери не пройшли повз, взявшись по-доброму жартувати над дружною сімейкою: "наймиліша сім'я в світі 🎉", "Це ж якийсь релігійний конфлікт? «Немає входів Папі Рацію»?", "Ліза це точно майбутня велика акторка😍😍😍. Чекаємо!!!", "Написано ж ПОТЯГНИ ЗА ВЕРЕВАЧКУ😀", "«Немає ходів папараціям....)))😂😂😂", "Папа підробляє папараціями? 😂", "Частіше домашніх відео 🙏🙏🙏🙏просимо!!!", "Так Максим...карантин для всіх🙌", "Прекрасна Ліза❤️", "Правильно, папараціям нічого порушувати особистий простір 😂👍".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.