Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно дружина знаменитості, 70-річна Примадонна, вирішила не відставати від коханого, здивувавши шанувальників трепетним відео з їх сином Гаррі, який старанно вчив французьку з репетитором по відеозв'язку, в той час як дочка Ліза ходила навшпиньки, намагаючись не заважати братику. Так, артистка показала, що їх дружня родина не втрачає часу дарма на карантині через коронавірус COVID-19, проте закликала фанатів сидіти вдома.

Не втрачаємо часу дарма в ув'язненні
, - кумедно підписала ролик Пугачова. Фолловери залишилися в захваті: "Навчіть усіх, будь ласка, Аллочка Борисівна, займатися книгами, мовами, творчістю, а не пузо набивати в ці дні...))) Ваша родина супер!!!", "Чудова жінка. Бажаю всім на світі такої ж міцної сім'ї, як Ваша.", "Алла Борисівна ми вас дуже любимо. Ви Молодець. Виходите в прямий ефір.", "Дітки чудові і талановиті у вас!!!", "Які ж вони старанні! ❤️😘", "Молодці!", "Розумний хлопчина росте", "Молодець! Чудова сім'я. Творчість рулить у вас завжди".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.