Відома українська співачка, солістка групи "НеАнгели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram новим знімком. Знаменитість виставила спокусливий кадр, роблячи селфі в дзеркалі і засвітивши розкішну фігуру, над якою наполегливо працює навіть на карантині через коронавірус COVID-19. Так, артистка приміряла пікантну білизну неоново-рожевого кольору, а також грайливі вусики, що стало справжньою несподіванкою для шанувальників.

Вусики - пропуск в трусики 🤪добраніч 😴😘🤣
, - пожартувала Камінська. Фолловери не пройшли повз, залишившись в захваті: "Ігор Ніколаєв, чи це ти?🤣", "Це Фреді визирає ?!😂👍🏻", "Ви круті!!! Коли дивлюся на Вас заряджаюся позитивом і силою. На злюк не звертайте увагу, вони просто💩💩💩", "Шикарна попа", "Клас! Головне тепер не зупинятися!", "Самоіронія - це все 🔥🔥🔥🔥🔥👏👏👏👏. Так веселіше )", "Карантин дає про себе знати. Дах їде не поспішаючи😂", "Видно, що салони краси закриті😂😂😂 Але навіть з вусиками - королева💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜", "Головне після закінчення карантину не забути їх зголити)", "Попа 🔥🔥🔥", "Попа клас 👌".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.uа" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.