Перший соліст легендарної групи "На-на" Валерій Юрін потрапив до лікарні з черепно-мозковими травмами.

Як повідомляє Telegram-канал Mash, Валерія Юріна побили невідомі в його московській квартирі.

Стверджується, що на 53-річного артиста напали невідомі, яких він впустив в квартиру. Зловмисники вдарили співака по голові, в результаті чого він отримав забої і струс мозку.

Пізніше додому до музиканта приїхали медики, які діагностували у нього струс мозку. Потерпілого госпіталізували, проте від стаціонарного лікування він відмовився.

Згідно з даними інших російських ЗМІ, Юрін сам прийшов до лікарні. Іінцидент нібито стався ще два дні тому, проте звернутися за медичною допомогою потерпілий вирішив лише зараз. В лікарні йому сказали, що у нього не тільки струс мозку, але і закрита черепно-мозкова травма.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

У даний час поліція розшукує нападників.

Зазначимо, що гурт "На-На" з'явився в 1989 році. Це був проект Барі Алібасова. В його першому складі виступали Валерій Юрін і Марина Хлєбнікова - разом артисти раніше брали участь в "інтегралі".

Валерій Юрін стояв біля витоків "На-на", фото: Russian Look
Валерій Юрін стояв біля витоків "На-на", фото: Russian Look

Гурт швидко набрав популярності, проте через три роки сили музиканта вичерпалися.

Втомившись від концертів і конфліктів з продюсером Барі Алібасовим, він вирішив залишити колектив і почати сольну кар'єру. Його замінив Володимир Асимов.

Втім, досягти колишньої популярності йому не вдалося. Кажуть, музиканта зламала особиста трагедія - смерть батьків. Артист впав у глибоку депресію, став шукати розради в пляшці.

"Він кінчений алкоголік, злодій з обличчям колдиря! Але ж він з Льовкіним, Политовим і Жеребкіним приблизно одного віку!" - обурювався керівник групи.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, колишнього соліста групи "На-на" Валерія Юріна жорстоко побили в Одесі.

Як повідомляв портал Знай.ua, Алібасов потрапив до лікарні з гострим отруєнням хімікатами.

Також Знай.ua писав, син Барі Алібасова розповів, що продюсер випадково сьорбнув токсичну рідину.