Народна артистка Росії Надія Бабкіна, якій торік виповнилося 70 років, перебуває в штучній комі. У неї діагностована двостороння пневмонія. Деякі джерела навіть повідомляють, що вона з'явилася з-за коронавирусной інфекції. У світлі останніх подій, ЗМІ згадують історії з життя Бабкіної. Наприклад, що відомо про її особисте життя?

Надія Бабкіна в молодості


Вперше молода Бабкіна закохалася в 17 років в одруженого викладача Олега Гольдеса, народного артиста СРСР. Однак ця любов закінчилася великими проблемами – дружина Гольдеса поскаржилася на Надію в деканат, після чого Бабкіну відрахували з музичного училища. Першим її чоловіком став Володимир Засєдатєлєв. У 1975 році у пари народився син Данило.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Засєдатєлєв і Бабкіна прожили разом 17 років, проте через постійні зради вони розлучилися. Проте в 2003 році Бабкіна вийшла заміж вдруге. При цьому її обранець, Євген Гір, був молодше її на цілих 20 років. Ходили чутки, що Гір використав Бабкіну, щоб отримати її квартиру і гроші, і навіть жив в іншому місці, однак пара досі разом. Син Бабкіної Данило теж одружився, і подарував їй трьох онуків – Георгія, Віру і Марту.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, співачка Аліша Бет Мур, більш відома під псевдонімом Pink, зізналася, що заразилася коронавірусом ще два тижні тому, а зараз вилікувалася від нього.

Як повідомляв портал Знай.uа, зірка НБА заразився коронавірусом, сезон припинено.