Відома співачка Даша Астаф'єва, яка була чи не першою українською дівчиною на обкладинці Playboy, часто радує публіку незвичайними фото і відео в своєму Instagram. А цього разу зірка виклала забавне і неймовірно миле фото нової, на якому з'явилася в компанії найрідніших – батьків і брата.

На новому фото зоряна красуня позує сидячи в кумедній позі і фотографує себе і рідних в дзеркало. Даша з'явилася перед камерою в цікавому брючному костюмі темного відтінку, під піджаком якого яскрава плямиста футболка. Волосся співачки зібрані у хвіст, на її обличчі немає макіяжу, а на шию вона спустила медичну маску. У підписі до фото Астаф'єва написала: "Сьогодні, я порушила карантин. Ось, винуватці, все в зборі на фото". Фани в захваті від цього милого сімейного фото, Дашу та її рідних засипають компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Даша Астаф'єва презентувала новий кліп і активно піарить у своєму Instagram.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв що Астаф'єва в ніжному платті розтопила серця фанатів.

Також портал "Знай.ua" писав, що спокуслива Астаф'єва змінилася до невпізнання.