Відома українська співачка і продюсер Наталя Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила несподіване фото, позуючи в білосніжній весільній сукні і з фатою на голові. Так, 44-річна артистка заінтригувала фанатів радісною подією, адже тримає своє життя за сімома замками, однак пізніше розсекретила справжню причину, по якій опинилася в ролі нареченої. Як виявилося, Наталія брала участь у гумористичному шоу "Ліга Сміху", розігравши забавну сценку зі своєю командою "Наш формат". Зіркова красуня перетворилася на жінку, яку 20 років тому "викрали" на весіллі за українськими традиціями, проте шукати так ніхто і не став.

Після викрадення нареченої минуло 20 років @nash_format_ua ❤️ лаконічно підписала ролик Могилевська

Фолловери не пройшли повз: "Про змійку реально смішно))) Та взагалі круто, зараз набагато краще, ніж в самому початку... раніше перегравала", "🤣🤣🤣🤘круті", "Тупо стояла, в змійку грала, чо прийшла) гуморили)", "Смішно", "Бомба ракета😂😂😂💪💪💪", "В змійку грала😆😆😆", "Клас!!👍 Красива, харизматична, талановита дівчина!💖".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним хоббі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".