Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила трепетний кадр, позуючи з їх з Владом Топаловим однорічним сином Михайлом у затишній домашній обстановці. Так, артистка і хлопчик ніжно обіймали один одного, а Регіна вирішила ще й розповісти про свої пологи, зізнавшись, що народжувати їй було зовсім не боляче, однак зазначила, що у всіх жінок цей процес проходить дуже індивідуально.

Оргазмічні пологи 🤰, сутички без болю і мук, народити легко - не чули ???? Мені мало хто вірить , коли я розповідаю про природність і безболісність цього Священного і важливого процесу в житті людини - НАРОДЖЕННЯ! У кожного свій досвід , і він міг бути не найприємнішим, а у кого-то з вас залишилися жахливі спогади про те, що має, насправді, бути прекрасним ! Можливо хтось після такого пекельного випробування взагалі більше не хоче народжувати. Але, дівчатка, все може бути інакше!...
, - поділилася емоціями Тодоренко. Фолловери не пройшли повз, розповідаючи свої історії, однак відзначаючи, що все дуже індивідуально і ніколи не можна знати, що може статися.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.