Іноді доля підносить найнеприємніші “сюрпризи” у святкові дні. Так сталося з російським художником Миколою (“Никасом”) Сафроновим. Творець потрапив в аварію у Москві просто на свій 64-й день народження — 8 квітня. Про це стало відомо з повідомлення російських правоохоронних органів.

Нікас Сафронов, фото: globalsib.com
Нікас Сафронов, фото: globalsib.com

Наголошується, що ДТП сталося на Тверській вулиці Москви. Джерело уточнює, що Нікас Сафронов не постраждав і за медичною допомогою не звертався. У московської Державтоінспекції додали, що в ДТП постраждали двоє його учасників. "01:40 на Тверській-Ямській - зіткнення трьох машин, постраждали дві людини", - заявили в прес-службі відомства. За даними деяких російських ЗМІ, у художника в результаті зіткнення опинився вибитий зуб, в основному - Сафронов відбувся легким переляком.

Микола Степанович народився в Ульяновську. Дійсний член Російської Академії мистецтв, Заслужений художник РФ, Народний художник Республіки Дагестан, професор.

Перша дружина творця - Драгана, друга - Франческа, яка народила Миколі сина Стефано. Крім того, у Сафронова є позашлюбні діти - сини Лука Сафронов-Затравкін, піаніст, і Ландин.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа" названо ім'я героя десятого сезону реаліті-шоу "Холостяк". Його звати Макс, він пілот, а також власник льотної школи в Америці.

Знай.uа" писав, що переможниця ″Топ-моделі по-українськи″ на Новому каналі Мальвіна Чукля знялася в незвичайній фотосесії Соні Плакидюк.