В останньому випуску реаліті СТБ "Холостяк-10" образи учасниць заслуговують особливої уваги, оскільки дівчата самі працювали над створенням своїх нарядів. Холостячки малювали зображення, які потім прикрасили їх сукні.

Стиліст Олена Савченко поділилася, як подібне творче рішення втілювалося в життя.

"Малюнок на тканині ставив модель сукні, адже кожен був особливим! Кожен висловлював почуття конкретної дівчини. Для мене важливо показати красу та індивідуальність наших учасниць, так що всі особливості були враховані. Я крутила і фіксувала тканину просто на дівчатках, вибираючи найкраще використання колірних плям. Разом вирішували, що "продемонструвати", - розповіла вона.

Учасниця "Холостяк-10" Оля, фото СТБ
Учасниця "Холостяк-10" Оля, фото СТБ

Учасниця "Холостяк-10" Настя, фото СТБ
Учасниця "Холостяк-10" Настя, фото СТБ

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Учасниця "Холостяк-10" Христина, фото СТБ
Учасниця "Холостяк-10" Христина, фото СТБ

Деякі учасниці навіть запропонували свої варіанти фасонів суконь.

"Аня, наприклад, відразу принесла ескіз і навіть сама зшивала рукави сукні. А Христина прийшла вже з закрученою на собі тканиною. Залишалося тільки закріпити її на фігурі. Для мейка, зачісок і суконь дев'яти учасниць цілого дня виявилося замало (посміхається). Редактори допомагали прасувати "живопис", гримери робили свої дива.... Це була найнезвичайніша Церемонія на моїй пам'яті! І, без сумнівів, найулюбленіша", - зізналася стиліст.

Учасниця "Холостяк-10" Даша, фото СТБ
Учасниця "Холостяк-10" Даша, фото СТБ

Учасниця "Холостяк-10" Дана, фото СТБ
Учасниця "Холостяк-10" Дана, фото СТБ

Учасниця "Холостяк-10" Віка, фото СТБ
Учасниця "Холостяк-10" Віка, фото СТБ

Учасниця Аня присвятила своєму образу пост в Instagram: "Це один з моїх фаворитів по образам, тому що більше всього на світі я люблю творити що-небудь своїми руками. Крім того, що принт зроблений мною з допомогою техніки тайської эмбру, так ще сам дизайн сукні створений за моїм ескізом і реалізований завдяки нашому стилісту. Рукави, до речі, я сама шила, поки інших дівчаток фарбували наші феї гриму і зачісок".

Учасниця "Холостяк-10" Аня, фото СТБ
Учасниця "Холостяк-10" Аня, фото СТБ

Учасниця "Холостяк-10" Аліна, фото СТБ
Учасниця "Холостяк-10" Аліна, фото СТБ

Христина відзначила свій наряд: "Я стала біля дзеркала і почала крутити в різні сторони тканину, зробила замальовку у своєму щоденнику, зобразивши, як бачу сукню, і що б мені хотілося. Заколола невидимками і зі щасливим обличчям забігла до стилістів. Мене підтримали і вже на мені ми підшивали майбутній наряд. Основна ідея сукні – море. Глибина моїх почуттів і емоцій по відношенню до Макса. Шлейф на плечі означав хвилю. Ну і, зрозуміло, я хотіла показати Холостяку свої стрункі ніжки, тому сумнівів не було – сукня буде короткою".

Аліна також прокоментувала свій образ: "Я сама зробила візерунки на тканині і придумала дизайн костюму. Дякую Олені, яка це все підшила".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у 6 випуску Холостяк Макс запросить на індивідуальне побачення Дану і разом вони будуть долати страх екстриму.

Як повідомляв портал Знай.uа, топ-10 книг з психології від найвродливішої учасниці "Холостяк 10".

Також портал Знай.uа писав, блиц-опитування Макса Михайлюка, такого про нього ви точно не знали.