Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість виклав веселе сімейне відео з їх з Примадонною сином Гаррі, який, здається, вирішив піти по батьківських стопах і спробував себе в ролі пародиста. Так, хлопчик обрав для першого виступу хорошого друга сім'ї, виконавця Ігоря Ніколаєва, начепивши накладні вуса і чорні окуляри, а також заспівавши його культову композицію "Вип'ємо за любов". Схоже, дружній зірковій сімейці зовсім не нудно проводити карантин у їхньому особняку, адже Ліза і Гаррі завжди знаходять, чим себе зайняти.

Вип'ємо за любов! @igor_nikolaev_music
, - лаконічно підписав смішний ролик Галкін. Фолловери не пройшли повз і засипали хлопчика компліментами, оцінив пародію і сам Ігор Ніколаєв: "Талант, весь у тата!))😁", "Гідна зміна підростає 🔥", "Весь у тата 😂😂😂", "Який великий!!! Начебто недавно був маленький)", "А голос то який! 👍🏻", "Як батько)))", "Красунчик,Гарік!!!", "Такі класні дітки у вас❤", "Талант🤣", "Зміна росте)))", "Розумниця! 😍👍", "😆👍 Артист".

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.