Через карантин, навіть зірки змушені залишатися вдома. Зйомки більшості шоу припинені, а масові заходи і зовсім скасовані. Тому зараз відомі особистості активізувалися в соціальних мережах, і дають корисні поради , як пережити пандемію коронавіруса без особливих наслідків. Наприклад, Анастасія Волочкова поділилася своїм раціоном, який допоможе уникнути зайвих кілограм в умовах малорухомої життя на карантині.


Волочкова розповіла, що у зв'язку з карантином її раціон не змінився. Вона їсть салатні листя і яйця, варені некруто. Також вона любить гострий овочевий суп з невеликою кількістю відвареної курятини. Навіть коли Волочкова замовляє їжу в ресторанах, це також легкі страви, різні салатики, сашимі, Тартар і т. д.


Також Волочкова радить уникати переїдання під час карантину. Оскільки багато гуляти і відвідувати тренажерні зали зараз не можна, високий ризик зайвих кілограм. Тому потрібно стежити за своїм раціоном, і їсти в міру.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Волочкова з'єднання їла букети, які отримала на 8 Березня.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.uа" пишучи, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.