Легендарний голлівудський актор Сильвестр Сталлоне збирається стати режисером та продюсером нового фільму "Брати-легенди", який буде присвячений українським боксерам Кличко.

Варто зауважити, що американський актор знаходиться в дружніх стосунках з Віталієм і Володимиром. У 2012 році вони навіть втрьох виступили продюсерами мюзиклу "Роккі", в якому була розказана історія першого фільму про Роккі Бальбоа. Вартість шоу тоді склала 15 мільйонів доларів, а українські спортсмени розробляли боксерські елементи шоу.

Сильвестр Сталлоне в ролі Рембо
Сильвестр Сталлоне в ролі Рембо

Відтак, Сталлоне, яке ніколи не приховував, що є прихильником боксерського таланту українських боксерів, вирішив присвятити їм цілу стрічку. Наразі ще майже нічого не відомо, однак і інформація про те, що зйомки картини планують розпочати вже восени. А у прокат стрічка має вийти у квітні 2021-го року.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень
Показати ще

Нагадаємо, Сталлоне порадив Конору Макгрегору провести реванш проти Хабіба Нурмагомедова.

Як повідомляв портал Знай.uа, Елтон Джон написав книгу "Я: офіційна біографія Елтона Джона", в якій розповів, як Сталлоне побив Річарда Гіра заради принцеси Діани.

Також портал Знай.uа писав про найкращі фільми за участю Сильвестра Сталлоне.