Микита Добринін – один з найяскравіших учасників реаліті-шоу "Холостяк", який знайшов на проекті свою любов. Обраницею чоловіка стала молода красуня Даша Квіткова. Зараз закохана парочка живе разом, і в період всеукраїнського карантину, схоже, не сумує. У своєму Instagram Добринін показав, печеня фото, яке було зроблено, мабуть, під час його відпочинку з нареченою на Балі, а в підписі до нього поставив фанатам неоднозначні питання.

На знімку Микита позує на вулиці серед зелені, він стоїть в цікавій позі з витягнутим вгору кулаком і задертою головою. На ньому з одягу тільки сірі шорти, а ось ідеальний прес відкритий на радість фанам. У підписі до публікації Добринін написав: "Вилітаю шукати відповіді на запитання: Якщо помідор – ягода, чи можна називати кетчуп варенням? Як краса може врятувати світ, якщо вона весь час вимагає жертв? Якщо мазохіст потрапляє в пекло, то він потрапляє в рай? І чому боксерські рукавички називають рукавичками, якщо вони – рукавиці? Допомагайте розібратися". Шанувальники оцінили гумор "холостяка" і почали обговорювати його знімок.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, переможниця Холостяка поділилася тим, як в'є сімейне гніздечко

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, "Холостяк" Добринін показав свою обраницю у найвідвертішому ракурсі.

Також портал "Знай.uа" писав, що переможниця "Холостяка" показала весільне відео з Добриніним.