Відома українська супермодель Алла Костромічова разом зі своїм сином Сальваторе на даний момент знаходяться в Києві, куди вона прилетіла на зйомки "Супер Топ-модель по-українськи". Весь карантин Алла проведе в Києві, а її чоловік Джейсон залишився в Нью-Йорку.

Алла Костромічова, пресслужба Нового каналу

Так, 10 квітня у Алли з Джейсоном річниця, і, хоча вони святкують її на різних континентах, люблячий чоловік все одно зумів порадувати свою половинку.

"Сьогодні наша п'ята річниця весілля, точніше розпису. Ми тоді не святкували особливо, розписалися удвох без парадного одягу, в худі. І сьогодні Джейсон прислав мені квіточки. Так приємно!" - поділилася співачка.

Квіти від чоловіка, пресслужба Нового каналу

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також з'ясувалося, що весілля Алли та Джейсона відбувалася практично без свідків, і сама пара дуже намагалася зберегти все в таємниці.

"В Америці заява подається за 24 години, і ми подали її до 9 квітня, а 10-го, до речі, за день до вильоту на зйомки проєкту п'ять років тому, пішли удвох в City Hall і розписалися. Ми не хотіли пишне весілля, тому зробили це тихесенько. Була тільки свідок, Віка Бессараб, на той момент – візажист "Супермоделі по-українськи". Вона як раз приїхала як турист до Нью-Йорку. Ми не хотіли, щоб мої друзі або друзі Джейсона образилися, що не вони стали свідками. І щоб зберегти таємницю, я запросила Віку. Все було максимально інкогніто. Вона тоді навіть зняла це на відео, але, на жаль, його вже немає", - згадує Алла.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Алла Костромічова дала жару на дні народження Періс Хілтон.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Алла Костромічова показала комплекс вправ на кожен день.

Також "Знай.ua" писав, що Алла Костромічова з сотнями українців застрягла в Німеччині.