Відома українська співачка Еріка Герцег, яка виступає в складі групи "ВІА Гра", часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Дівчина родом з українського Закарпаття, але вже давно перебралася будувати кар'єру в Москві. Так цього разу зоряна красуня порадувала фоловерів яскравим знімком, на якому з'явилася в цікавому образі.

Як видно, Еріка вирішила взяти участь в мережевому челленджері "Pillow challenge" – вона вбралася в "плаття з подушки". Перед камерою співачка з'явилася в світлій кімнаті, вона стоїть в кокетливою прозі, приклавши руку до лиця. Для створення наряду красуня взяла подушку кольору хакі і чорний брендовий пояс. У підписі до світлини Герцег натякнула, що збирається на сцену в цьому вбранні. "Новий концертний костюм", - написала вона. Шанувальники в захваті від нового фото зіркової красуні, дівчину засипають компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, українська співачка Еріка Герцег приміряла зухвалий образ.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що оновлена ВІА Гра запалила в еротичну відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що солістка "ВІА Гри" похвалилася соковитою фігурою.