Популярна українська шоувумен, зірка студії "Квартал 95" Олена Кравець досить рідко ділитися з шанувальниками знімками своїх двійнят Каті та Вані. Однак на цей раз знаменитість зробила виняток. Фотографію свого сина вона розмістила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Так, на фото маленький Ваня відображений біля панорамних вікон будинку на березі річки. Його погляд спрямований на призахідне сонце.

"Мам, сонечко на ніч не дивиться мультики. Воно дивиться на воду та на мене", - підписала знімок Кравець.

Син Олени Кравець, скріншот Instagram

У свою чергу, фанати не змогли пройти повз затишної фотографії та почали її коментувати. Деякі стали питати про місцезнаходження зірки, а інші ж просто закидали компліментами.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

"Це шафа? 😂", "Яка краса і милота😻😻😻", "А це будинок ? Або просто база відпочинку? Що це за місце? Дуже гарно! 😍". "Гарно ❤️", "Яка краса👏🌟", - відреагували користувачі мережі.

Коментарі, скріншот Instagram

Коментарі, скріншот Instagram

Слід зазначити, що 15 серпня 2016 року Олена Кравець народила двійнят Катю і Ваню, які вже помітно підросли. Також у знаменитості є старша донька Марія, яка пробує себе в якості моделі.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що донька Олени Кравець з "Кварталу 95" розбудила уяву танцями на карантині.

Як повідомляв портал "Знай.іа", Кравець і Кошовий показали на сцені "Кварталу 95" головну проблему жінок після карантину.

Також "Знай.іа" писав, що Олена Кравець порадувати свою сім'ю кулінарними шедеврами.